ROYALTY

Ni får fullständiga rättigheter på Era fotografier!

Ni kan alltså använda era egna fotografier i t.ex. reklamsyfte, facebook, framkalla tackkort, framkalla förstoringar, osv. allt i bästa kvalitet.

Era fotografier får Ni levererade färdigretuscherade i originalupplösning på dvd- skiva i ett exklusivt läder dvd folie.

Många pratar om högupplösta och lågupplösta fotografier, jag tänker förklara lite snabbt varför jag inte använder mig av dessa uttryck. ett fotografi som är högupplöst är det man förknippar med den största möjliga storleken på fotografiet men det stämmer inte alltid!

Ett fotografi som kallas högupplöst är i vissa fall endast högupplöst med antalet pixlar. det räcker då inte för att framkalla fotografiet i stora storlekar på papper, men fotografiet kan man få upp på datorskärmen i stor storlek. det är alltså bildfilens storlek i mbyte som avgör fotografiets kvalitet på framkallad förstoring.

Fotografierna Ni får från mig är i originalstorlek, man kan kalla det för äkta högupplösta fotografier. Ni kan framkalla fotografierna över 70 * 100cm från skivan i 300dpi!

/Daniel Rix